ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ - ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ - ΠΑΤΡΑ

*Στις Τιμές Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%

PDF Εκτύπωση E-mail

Τεχνολογίες

Tεχνολογια Kλειστων Eνεργειακων Eστιων

Οι κλειστές ενεργειακές εστίες εγγυώνται υψηλές θερμικές αποδόσεις, χαμηλές καταναλώσεις ξύλου και μειωμένες εκπομπές ρύπων στην ατμόσφαιρα, διαθέτουν το S.C.P. (Σύστημα Καθαρής Καύσης), οθόνη (διαχείριση ζεστού αέρα) και συρόμενη εξαφανιζόμενη πόρτα με κεραμικό τζάμι (με σύστημα αυτοκαθαρισμού),παρέχουν ζεστό αέρα με τη δημιουργία καναλιών προώθησης με φυσικό ελκυσμό ή με χρήση βεντιλατέρ.
Tεχνολογια Εστιών Καλοριφέρ
Οι εστίες καλοριφέρ και οι καυστήρες ξύλου Edilkamin μπορούν να τροφοδοτούν τα θερμαντικά σώματα όλου του σπιτιού και να παράγουν ζεστό νερό χρήσης με τα ειδικά kit.  Οι εστίες καλοριφέρ και οι καυστήρες  Edilkamin μπορούν να συνδεθούν στο προϋπάρχον δίχτυο θέρμανσης.

Εστίες καλοριφέρ
ΟΙ εστίες καλοριφέρ και οι διακοσμήσεις Edilkamin, είναι ιδανική λύση για όποιον επιθυμεί να ζεστάνει το σπίτι του φιλοξενώντας ένα ωραίο αντικείμενο που επιπλώνει με κομψότητα κάθε χώρο, από μοντέρνο μέχρι ρουστίκ και κλασικό χάρις στις πολλές διαθέσιμες διακοσμήσεις. Ενώ δημιουργούν ατμόσφαιρα, τα τζάκια Edilkamin προσφέρουν υψηλή θερμική απόδοση, οικονομία μέχρι και 40% στο κόστος θέρμανσης και λιγότερες εκπομπές στο περιβάλλον. Υπάρχει δυνατότητα ψησίματος. Μπορούν να λειτουργούν σε συνδυασμό με τον παραδοσιακό λέβητα πετρελαίου ή αερίου.

. πλαίσιο από ενισχυμένο ατσάλι
. θάλαμος καύσης ημικυκλικός για υψηλή και ομοιόμορφη ανταλλαγή θερμότητας στο νερό
. αυτόματος μηχανισμός by-pass του καπνού
. κεραμικό τζάμι αντοχής σε θερμικό σοκ στους 800°C
. τάμπερ ρύθμισης του αέρα καύσης
. υποδοχή για ηλεκτρική σούβλα

Τεχνολογία Σόμπας Ξύλου Καλοριφέρ
Σόμπες ξύλου καλοριφέρ ... επιθυμία για υγιεινή, παραδοσιακή, φυσική ζέστη. Αυτή είναι η νέα συλλογή σομπών καλοριφέρ με τα μεγάλα πλεονεκτήματα και τις ακόμη πιο εκπληκτικές αποδόσεις. Διαθέσιμες σε διάφορα μοντέλα και χρώματα, για να επιπλώσεις το σπίτι σου στο στυλ που προτιμάς, εκτός της οικολογικής θέρμανσης με ξύλα, παρέχουν και σημαντική ενεργειακή οικονομία. Οι μετρήσεις είναι πιστοποιημένες από ευρωπαϊκά εξουσιοδοτημένα ιδρύματα.