Ενεργειακό τζάκι νερού καλοριφέρ IDRO WOOD

 

Περιγραφή:

Το Foghet Evo Idro τζάκι νερού με ξύλα είναι ένα τελευταίας τεχνολογίας τζάκι σχεδιασμένο να ζεσταίνει νερό για θέρμανση. Χάρη στο ερμητικό σύστημα αέρα που διαθέτει λαμβάνει το 100% του αέρα καύσης από έξω, και καθόλου μέσα από τον χώρο.
Το Foghet Evo Idro τζάκι νερού με ξύλα είναι εφοδιασμένο με μια μονάδα ανάκτησης θερμότητας που αυξάνει την αποτελεσματικότητα της θερμικής ανταλλαγής και εξισορροπεί τη λειτουργία εξαγωγής καπναερίων
Το Foghet Evo Idro τζάκι νερού με ξύλα είναι κατάλληλο για σπίτια μεσαίου μεγέθους.

Πλεονεκτήματα:
Ερμητικό σύστημα αέρα
Λαμβάνει το 100% του αέρα καύσης από έξω, και καθόλου μέσα από τον χώρο. Η εισαγωγή του αέρα καύσης γίνεται με αγωγό συνδεδεμένο απευθείας σε εξωτερικό χώρο

Μονάδα ανάκτησης θερμότητας
Αυξάνει την αποτελεσματικότητα της θερμικής ανταλλαγής και εξισορροπεί τη λειτουργία εξαγωγής καπναερίων.Το παντεταρισμένο διπλό σπιράλ Airscrew system επιτυγχάνει την εκμετάλλευση επιπλέον θερμότητας στην έξοδο των καπναερίων. H διαμόρφωση του σπειροειδούς συστήματος και η ιδιάιτερη κίνηση του καθώς και η κατακράτηση αιθάλης από τα καπναέρια αυξάνει την απόδοση.

Βασικά χαρακτηριστικά:
Καινοτόμος σχεδιασμός
Είναι εξοπλισμένα με μια μεγάλη κεραμική γυάλινη πόρτα και μπορεί να ανοίξει με μια απλή κίνηση
Θάλαμος καύσης από FIREFLECTOR
Ο θάλαμος καύσης είναι κατασκευασμένος από υψηλής πυκνότητας Fireflector και πυρίμαχο υλικό, παρέχει υψηλές θερμοκρασίες που βελτιστοποιούν τη διαδικασία καύσης και τη μείωση των εκπομπών.
Η ιδιαίτερη σχεδίαση του περάσματος καυσαερίων παρέχει τη μέγιστη εκμετάλλευση της επιφάνειας ανταλλαγής για να επιτύχει εξαιρετικές επιδόσεις.
Βελτιωμένη θερμομόνωση
Το διπλό τζάμι και η χρήση μονωτικών υλικών βελτιώνει τη θερμομόνωση. Το κενό ανάμεσα στα δύο τζάμια επιτρέπει ομοιόμορφη κατανομή της επαγωγικής θερμότητας καθώς επίσης κρατάει χαμηλές τις θερμοκρασίες του εξωτερικού τζαμιού.
Υδραυλικό ΚΙΤ
Είναι εφοδιασμένο με υδραυλικό κιτ κλειστού δοχείου διαστολής, προσυναρμολογημένο και ελεγμένο, πλήρες με ασφαλσιτικά, κυκλοφορητή χαμηλής ενέργειακής κατανάλωσης, αυτόματο πληρώσεως και σύστημα αποφυγής υγροποίησης. Επίσης είναι διαθέσιμο και με το ΒΑΣΙΚΟ ΚΙΤ.
Εισαγωγή αέρα
Το σύστημα εισαγωγής αέρα εγγυάται ισορροπημένη καύση χάρη στο ιδαίτερο σχήμα του θαλάμου κάυσης που που βελτιστοποεί την χρήση του δευτερογενούς αέρα.
Ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου
Η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου χειρίζεται τις λειτουργίες του τζακιού καθώς και την θερμοκρασία από δοχείο αδρανείας, μπόιλερ, καυστήρα ή ηλιακά κάτοπτρα αν υπάρχουν παράλληλα στο σύστημα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ 18.9KW
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ 15.9 KW
ΑΠΟΔΟΣΗ 84%
ΙΣΧΥΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ 10.0 KW
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 4.5 KG/H
ΔΙΑΤΟΜΗ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ 150 MM
CALDO CONTROL OXI