Ενεργειακό τζάκι νερού καλοριφέρ FOGHET IDRO WOOD

 

Περιγραφή:

To Foghet Idro τζάκι νερού με καύση ξύλων είναι σχεδιασμένο για να παράγει ζεστό νερό θέρμανσης.
To Foghet Idro τζάκι νερού με καύση ξύλων περιλαμβάνει υδραυλικό κιτ προσυναρμολογημένο και ελεγμένο έτοιμο για σύνδεση.

To Foghet Idro τζάκι νερού με καύση ξύλων είναι κατάλληλο για σπίτια μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

Πλεονεκτήματα:
Εύκολη εγκατάσταση
περιλαμβάνει υδραυλικό κιτ προσυναρμολογημένο και ελεγμένο έτοιμο για σύνδεση.

 

Βασικά χαρακτηριστικά:

Ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου
Η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου χειρίζεται τις λειτουργίες του τζακιού καθώς και την θερμοκρασία από δοχείο αδρανείας, μπόιλερ, καυστήρα ή ηλιακά κάτοπτρα αν υπάρχουν παράλληλα στο σύστημα.
Υδραυλικό ΚΙΤ
Είναι εφοδιασμένο με υδραυλικό κιτ κλειστού δοχείου διαστολής, προσυναρμολογημένο και ελεγμένο, πλήρες με ασφαλσιτικά, κυκλοφορητή χαμηλής ενέργειακής κατανάλωσης, αυτόματο πληρώσεως και σύστημα αποφυγής υγροποίησης. Επίσης είναι διαθέσιμο και με το ΒΑΣΙΚΟ ΚΙΤ.
Κυματοειδες σύστημα
Το κυματοειδές σύστημα τριπλασιάζει την έκθεση στη φωτιά χάρη στο χαρακτηριστικό πατενταρισμένο κυματισμό που μεγιστοποιεί την απόδοση του.
Caldo Cοntrol
Το σύστημα Caldo Cοntrol ελέγχει αυτόματα την καύση ανάλογα με τις απαιτήσεις θέρμανσης, εγγυώντας μεγαλύτερη αυτονομία.
Εναλλάκτης ψύξης
Ο εναλλάκτης ψύξης εγγυάται ασφάλεια ρυθμίζοντας την θερμοκρασία του νερού και τη σωστή λειτουργία του συστήματος σε περίπτωση διακοπής ρεύματος
Προστασία από υγροποίηση
Περιλαμβάνει σύστημα προστασίας από την υγροποίηση και εγγυάται υψηλότερες αποδόσεις και σταθερές αποδόσεις σε βάθος χρόνου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ 27.2KW
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ 23.2 KW
ΑΠΟΔΟΣΗ 83.5%
ΙΣΧΥΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ 19.2 KW
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 5.6 KG/H
ΔΙΑΤΟΜΗ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ 150 MM
CALDO CONTROL NAI