Ενεργειακό τζάκι - αερόθερμο SUPERJOLLY EVO 80 PLUS

0,00 €
με ΦΠΑ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ DESIGN

Ta Superjolly Evo ενεργειακά τζάκια ξύλου  είναι συμπαγή, ισχυρά με ένα κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό . Ισχυρά παρά τις μικρές διαστάσεις τους, τα τζάκια ξύλου Superjolly Evo είναι σε θέση να στείλουν αεραγωγούς σε  άλλα δωμάτια. Εγγυώνται υψηλές αποδόσεις, χαμηλές εκπομπές ρύπων και διαθέτουν ένα αεροστεγές σύστημα το οπόιό λαμβάνει το 100% του αέρα καύσης από το εξωτερικό, έτσι δεν παίρνετε αέρα από το δωμάτιο.

Διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας

Η τιμή αφορά μόνο την αγορά της σόμπας όχι την μεταφορά & την τοποθέτηση.

SUPJ/EVO/1

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ
Χρησιμοποιεί το 100% του αέρα καύσης από το εξωτερικό, έτσι δεν λαμβάνει αέρα από το δωμάτιο.Ο αέρας καύσης λαμβάνεται από το εξωτερικό μέσω της άμεσης σύνδεσης με την εισαγωγή αέρα.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ 
Ο ενσωματωμένος υγραντήρας βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και εξασφαλίζει ένα πιο υγιές περιβάλλον. Απλά προσθέστε μερικές σταγόνες αιθέριου έλαιου και θα διανέμει το αγαπημένο σας άρωμα σε όλο το σπίτι .

 

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Είναι εξοπλισμένα με μια μεγάλη κεραμική γυάλινη πόρτα και μπορεί να ανοίξει με μια απλή κίνηση

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ 
Ο ενσωματωμένος υγραντήρας βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και εξασφαλίζει ένα πιο υγιές περιβάλλον. Απλά προσθέστε μερικές σταγόνες αιθέριου έλαιου και θα διανέμει το αγαπημένο σας άρωμα σε όλο το σπίτι .

ΘΑΛΑΜΟΣ ΚΑΥΣΗΣ ΑΠΟ FIREFLECTOR
Ο θάλαμος καύσης είναι κατασκευασμένος από υψηλής πυκνότητας Fireflector και πυρίμαχο υλικό, παρέχει υψηλές θερμοκρασίες που βελτιστοποιούν τη διαδικασία καύσης και τη μείωση των εκπομπών. 
Η ιδιαίτερη σχεδίαση του περάσματος καυσαερίων παρέχει τη μέγιστη εκμετάλλευση της επιφάνειας ανταλλαγής για να επιτύχει εξαιρετικές επιδόσεις.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΕΡΑ
Υπάρχουν δύο ανοίγματα στο πάνω μέρος του τζακιού για τη διοχέτευση του αέρα.Ανάλογα με τον τύπο της εγκατάστασης, είναι δυνατόν να κλείσει η μπροστινή έξοδος θερμού αέρα και να διανέμετε το ζεστό αέρα όπου εσείες θέλετε.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ
Η μονάδα ηλεκτρονικού ελέγχου ρυθμίζει την ταχύτητα του ανεμιστήρα, ανάλογα με τη θερμοκρασία του τζακιου και μπορεί να ρυθμιστεί σε χειροκίνητη ή αυτόματη λειτουργία για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή άνεση. 
Αν υπάρξει υπερθερμανση, η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου θα εκτονώσει αυτόματα την πλεονάζουσα θερμότητα. Μια συσκευή τηλεχειρισμού είναι επίσης διαθέσιμη (προαιρετικό).

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ17,3 KW
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ14,0 KW
ΑΠΟΔΟΣΗ81%
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ3,9 KG/H
ΔΙΑΤΟΜΗ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ200 ΜΜ
ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣΝΑΙ
CALDO CONTROLΟΧΙ
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ410 m³/h ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

SUPJ/EVO/1

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password